Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ragga-gagga


e n * J U L S A G A




















Allt var som det skulle,


som det stod


i de älskade raderna:



"Snön låg vit på taken,


endast tomten var vaken..."




§ § § §




Nu hade han vaknat,


naken och misshandlad.



I Häktet höll man just på


att försöka finna honom


några slags kläder


från FrälsningsArmens


insamlingar.....




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-11 16:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Bortom tindrande barnaögon, glitter, hemmagjorda köttbullar och varma skratt ruvar mörker för en del, även i juletid. Stark ord som svider i sin sanning, men bra att påminnas om.
2014-12-13

  Fredrik P. VIP
Julverkligheten ser så klart
olika ut beroende på livsödet.
Minns alternativjulens idé -
mat och dryck till hemlösa!
2014-12-12

  Rozsi.kovacs

ja julsagan slutar inte alltid lyckligt
julen för många en tung tid
2014-12-12

  Ingrid Trolle
En så sann och starkt
berörande text om en
högtid, som vi alla borde
fira i glädjens tecken men
som för somliga alltid
slutar i katastrof.
Tack för att du uppmär-
sammar detta
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden