Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rim eller skuggor

Jag maler ner visheten
bränner en rabatt

morotsblom och citronträd

brygger kunskap
blandar med eldvin

sover till jag blir trött

vaknar döende
slå mig till liv

lämnar nu sovrumsfönstret
stensparvar och lerduvor

transkriberar mitt liv
är jag dyslektiker?

är porslin
i en tjurbutik
visst är jag i behov av kryckor
mina lemmar är långa

opassande


bastioner



dårhus

kilimanjaro.. KILIMANJARO
jag är hemma

Cazzaza
skjut de sista dropparna
innan bägaren
gör det

och jag hatar
älskar

gråter
skrattar

dalgångsbarn
föräldralösa familjehistorier

saknar Steve
varje dag


jag är gravid
jag bär på döden

Döden heter Liv




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-11 17:50



Bookmark and Share


  ing
åh din text ger mig gåshud. gör att jag vill lämna genom sovrumsfönstret, bränna en rabatt och föda mitt liv
2014-12-11

    ej medlem längre
Intressant resa genom din text.

Gillar hela inledningen och speciellt:
"sover till jag blir trött
vaknar döende
slå mig till liv"


2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant