Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet




I frusen väntan
Kom snart värmande täcke
Om så bara snö




© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-12 08:28



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Tycker mycket om denna
2015-03-15

    Birgersdotter VIP
Fin liten dikt
2015-01-12

    ej medlem längre
Ja, vilket härligt täcke, nu när vi inte har någon bil längre vars parkering måste skottas!
2014-12-14

  axveronika
ja det märkliga i att snön värmer
2014-12-13

  Ronny Berk
läser, funderar och tycker om, ja !
2014-12-13

  Onomatoprofet VIP
fint!
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Upplever ett stort djup i texten!
2014-12-12

  Per Rydberg
Njutbart: enkelt och välavvägt språk
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP