Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting med tidpunkten

Det är någonting med tidpunkten
alla stjärnor och glittrande ljus.
Det är den där känslan jag saknar
kärleken- värmen.
Den självklara
den som satt i väggarna.
Kanske är det årstiden som inverkar
dagar av glädje och gemenskap.
Känslan av att något saknas
som nu bara finns i mina tankar.
Men som kommer ut som minnen
delade upplevelser från oss alla.
Ändå tacksam för den fina känsloskatt vi fått
som lever vidare med oss våra barn och barnbarn.
Vi har fått verktyg att själva sprida kärlek och värme
nu blir saknaden som en vacker kärleksmelodi.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-12 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra framfört!
2014-12-13

  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förmedlade, ja !
2014-12-12

  Katinka VIP
Så fint skildrat. Jag blir i hjärtat ledsen.
2014-12-12

  Bo Lövhalka
Underbart och så ömt skaldat
2014-12-12

    ej medlem längre
Du har ett underbart verktyg - att skriva poesi som vi får ta del av och gläds åt.
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP