Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


njutning

hon gör det så farligt
det känns som om det är mitt sista ande kontakt
det bli ett elektrisk impuls när hon tar fart
jag tog av mig skulden för första gången
det brinner i mig det känns så skönt
varje gång hon går
har aldrig trott att kärlek kan vara såhär
bland mörka barer här
så fulla av begär
du måste medge
att jag har funnit en visit
det känns som om det är mitt sista andetag
det bli ett elektrisk impuls när hon tar fart
det brinner i mig och det känns så skönt
varje gång hon går
hon bjöd in mig i leken
som aldrig tar slut
jag vill njuta av hennes tortyr i varje minut
jag ser henne som farlig
jag exploderar i rikets sal
hon gör det farligt
jag exploderar i rikets sal
det känns som mitt hjärta tar sitt sista andetag
det bli elektriskt impuls när hon tar fart
jag tog av mig oskulden för första gången
det brinner i mig åh det känns så skönt
varje gång hon går
det känns som mitt hjärta tar sista andetag
det bli elektriskt impuls när hon tar fart
jag tog av mig oskulden för andra gången
det brinner i mig det känns så skönt
varje gång hon går




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-12 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez