Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista andetag




Om jag var tvungen

att välja mellan att

älska dig och andas

Så skulle jag

använda mitt sista

andetag för att säga

jag älskar Dig <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-12 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina vackra ord stavas K-Ä-R-L-E-K!
2014-12-13

    ej medlem längre
Ja det där är fina rader.
2014-12-13

    ej medlem längre
Mycket fint <3
2014-12-13

    ej medlem längre
Kärlek! Fint ;)
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69