Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skalds ledaregenskaper

När man kommer in i en grupp
och det finns en eller flera ledartyper

Agerar man lite avslappnat
tar ett steg bakåt
samt blir en i gruppen

När man kommer in i en grupp
och det inte finns någon ledartyp

Agerar man lite avslappnat
tar ett steg framåt
samt leder gruppen

© Christer Johansson 2014-12-12




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP