Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Lucia

Lucian
sprang vilse
i oändliga
allt trängre
korridorer

med 
väggar
otvättade
utan minsta
pynt

barfota
ända in
i den 
skärningspunkt
där väggar
tak och golv
obönhörligt
möts

där ingen
plats
mer är

där idealet
är fodralet

oskuldsfull
blondin




Fri vers av Petter Wingren
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-13 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren