Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm är alltid vacker

köpt kärlek
är ändå kärlek
om än i annan form
för honom finns ej annan att få
en dröm är alltid vacker
trots att den aldrig besannas
själen i flammor,blodet rusar
vi är en
kysser sin mun mätt
en glimt av själen fick han se
nu lever han av minnet av den
livskraft
samma andetag
dricker livets gyllene gnista
tar emot allt som han får ta
ja,en dröm är alltid vacker




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-04-07 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar