Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Ljuva hav

Jag vill åter komma till ditt ljuva hav
Känna dina starka krafter
Smaka din ljuvliga sav
En blandning av underbara safter

Jag vill tränga långt in i ditt våta
Låta kuken glida in till sin rot
Få dig att bli en av de kåta
För att senare ge dig din bot

Din fitta ska jag knulla hårt
Jag ska göra det länge och väl
Göra det enkelt och inte svårt
Jag ska knulla tills jag når din själ

Din fitta ska få vad den tål
Den ska få sig tidernas skjut
Du ska veta att det är mitt hål
När jag är klar ska du vara helt slut




Prosa (Kortnovell) av Mr_zeth
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_zeth