Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På alla 4 mot mig

Jag älskar när du kryper på alla fyra mot mig
med åtråns eld i blick och endast skymd
av mitt djuriskt pulserande stånd
som du hungrar efter att sluka
långt ner i din hals

Min kärlek är så hård
att den nästan exploderar
när du sväljer mig hel
som en utsvulten tigrinna

Jag känner din lekande tunga och blodet
forsa vilt runt i artärer och vener
och berusningen tar helt över
när jag greppar ditt hår hårt
och känner odjuret vakna

Min kärlek är som porr
i totalt ocensurerad form
när du är min hora
och kuksugargudinna

Jag är bakom dig begravd i ditt brännheta
silkeslena som omsluter och kramar
hårt om min grova manlighet
när jag stöter djupare hårdare
och slutar precis tid

Min kärlek är så brutal
som du vill att de ska vara
när orden är i vägen
för ohämmat knullande

Du ligger på rygg och dina vassa naglar
klöser huden på mina axlar i blod
och du trycker min mun hårt
mot den fors av ljuvliga safter
som jag dricker törstigt ur

Min kärlek är hungrig
på kroppar som blänker
av råa lekars svett
och hud man halkar på

Jag för dina ben mot dina axlar nu
och blottar ditt trånga andra hål
som snart är fyllt av min kuk
och vi skriker tillsammans
när jag rör mig snabbare

Min kärlek är extas
för den som kan ta den
okontrollerat hård
och omtänksamt mjuk




Prosa (Kortnovell) av Mr_zeth
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_zeth