Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyger upp bakom dig

Smyg upp bakom dig
tryck min kropp mot din
nakenheten eggar
det pirrar i din kropp

kupa mina händer runt dina bröst
händer du älskar
lyfter och smeker
kramar dina bröst

andas vid ditt öra
jag vet att du blir galen
ryser av kyssar mot din hals
rör vid din bröstvårta
och du kan inte vara still

smeker dig nedför magen
kittlande lek i din navel
Du missar ett hjärtslag
när handen når ditt berg

ett finger rör sej nedåt
retande mjukt och försiktigt
fan, hårdare .. inte så mesigt
plötsligt blir du knäsvag
något stöter mot min kuk

det går en stöt genom kroppen
gnuggar medvetet din bak
mot det varma hårda ståndet
Den skulle bara våga bli slak
jag andas häftigt vid ditt öra
sluta retas nu och gör något åt det

handen försvinner, men vad gör jag ..
evighetslånga sekunder passerar av väntan
två händer på dina höfter, böjer dig framåt
särar dina lår och anar något komma
en isande kyla mot varma läppar

ditt kladdiga kön möter lite motstånd
glidmedlet hjälper mig in första biten
en blandning av kittling, lust och smärta
när läpparna sluts om mitt huvud
känner jag dunket från mitt eget hjärta

Du svankar så ryggen nästan bryts
sakta och försiktigt, in och ut
Du vet precis hur du vill ha det
bakifrån når jag hemliga ställen

Du trycker dig bakåt
när jag kommer retsamt långt ut
jDu ökar takten, möter mig hårt
slutligen håller du andan ..

men den känslan är din
bara din .. och lite min




Prosa (Novell) av Mr_zeth
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-14 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_zeth