Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn dig aldrig ensam



Du är aldrig ensam

änglarna är med oss

under hela vårt liv

på denna jord så

små små tecken

vi ser vi hör kan

vara från våra

älskade vänner






Fri vers av Eliza-69
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-14 19:32



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fina ord som värmer.
Tack !
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69