Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...gnissel...gnissel...gnissel


hur köper man - JUL?




















det går inte,







för julen handlar



om hjärtat


och tanken,




kort och gott


själen



och själens frid




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 253 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-15 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här gäller det att bara gå rakt fram .. och blunda för den glittrande reklamen. Är det möjligt? Ja så klart!
2014-12-21

  Fredrik P. VIP

Det trodde jag också en gång i tiden,
innan jag träffade folk för vilken julen
är en tvångsritual in i minsta detalj.
2014-12-18

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint-och sant.
2014-12-17

  Johan Strömstedt
Men små fina fraser växer julens budskap fram, fint.
2014-12-17

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-12-17

  Christer Foghagen VIP
Själen borde inte vara till salu! Fint skrivet!
2014-12-16

  Ingrid Trolle
Underbar påminnelse
om julens budskap
om friden
2014-12-15

  Suddad
Detta ger mig frid där fri- tid var otänkbart. Tack!
2014-12-15

  bittemi VIP
Ja så är det ju. Något vi behöver påminnas om
2014-12-15

    ej medlem längre
Sant, något många tyckas ha glömt
2014-12-15

  aol
Så är det min vän där är samvaro känslan för medmänniskan större än prylar och grannlåt,
2014-12-15

  Rozsi.kovacs

Skönt att du belyser julens
betydelse och vad den står för
inte bara dyra klappar.
2014-12-15

  Teresia Ridell
Ja visst är det så ! Julefrid består inte i antal julklappar, eller hur dyra de är, inte heller i hur perfekt man pyntat eller lagat och bakat allt från grunden.. Utan och tid och närvaro/samvaro.
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden