Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Berättelser och kväden

Olika folk
har olika
berättelser

med egna
hjältar
egna skurkar

monster
och änglar

berättelser
alltmer
sanna

tillåtna
och hermetiskt
tillslutna

ju mer
de berättas

berättelser
som tar över
kroppar
och kroppsspråk

gör vänner
till fiender

kollegor
till kollaboratörer

berättelser
som offrar
slaktade
medmänniskor

på lögnernas
heliga
altare

lögner
som föddes

ur vanliga
vardagliga
antaganden
kväden
och halvsanningar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-15 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren