Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Michael White


Missbruk

Det bor en kille i ditt hus
som förstör din hälsa
Vi behöver din hjälp
för att döda honom

Det bor en kille i din lägenhet
som förstör dina relationer
Vi behöver din hjälp
för att döda honom

Det bor en kille i ditt rum
som urholkar ditt liv
Vi behöver din hjälp
för att döda honom

Det bor en kille i din kropp
som håller på att döda dig
Vi behöver din hjälp
för att döda honom




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-17 07:09



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Alla måste hjälpa till, dra åt samma håll. Men ... det förutsätter att man själv är med på noterna.
2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Missbruket blir värre och värre.
Den drabbade är snart bortom all räddning.
Alla krafter behövs.
Min tolkning.
2014-12-17

    ej medlem längre
Det är svårt för andra att hjälpa den som inte själv medverkar.. så tolkar jag din dikt. Uppläggningen av texten med att problemet/killen kommer allt längre in är intressant
2014-12-17

  cilax VIP
snygga trappsteg. Narrativt :)
reagerar lite på "vi", vilka åsyftas?
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP