Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gick miste

Tänk vad mycket vi gick miste
när vi trodde vi allt visste.

 




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-17 08:01



Bookmark and Share


  älvdans
Gillar... starkt
2015-01-12

  Minkki VIP
Vad snyggt formulerat, Tobi! livet är fullt av överraskningar :)
2014-12-20

    FlowerPower
Det enda jag vet, är att jag inget vet.
2014-12-20

    ej medlem längre
Det kan bli väldigt galet.
Vi vet nog inte så värst mycket...
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)