Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trilskande barn

 

 

Jag vet inte om jag ska 

gråta eller skratta!

 

Dagens riksdag har blivit en lekstuga

för olydiga och trilskande barn.

 

Riksdagen med 349 riksdagspersoner

och tre stycken talmän

från de tre största partierna.

 

Helt plötsligt en riksdagsperson

som vägrar tillaga talmannen

på rätt sätt.

 

En annan dag på tre olika språk,

visseligen på tre minoritetsspråk 

men ändå inte det rådande språket

i Sveriges riksdag.

 

Ska nu en talman

även kunna tre språk till?

 

Jag som åhörare på riksdagsläktaren

eller framför TVn

ska plötsligt kunna förstå 

tre språk till!




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-17 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har du så rätt i, det är en riktig lekstuga. De strider och bråkar för det mesta
2014-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du, jag kan bara skaka på huvudet...
2014-12-18

  Berth
Ja, med god vilja kan man tyda allt till dess motsats.
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP