Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en helt annan dimension (2015)

 

 

 

 

 

på något förtrollande sätt

får du in levande nyanser

i mina bleka tankar

ur vårt behagliga skratt

flödar oslipad diamant

jag går i säng

med varma dofter av dina innerliga ord

det är något

utöver det vanliga som slår rot

jag vårdar ömt

våra digitala rosor

i mitt kaotiska sinne

hörs brusande havsvågor

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-06 11:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sån skön känsla du får in i din fina dikt...varmt och gott...
2015-05-12

  Blomma-Stjärna VIP
"jag vårdar ömt våra digitala rosor" -
" i mitt kaotiska sinne hörs brusande havsvågor" - en underbar dikt skriven med hjärtat!
2015-05-06

    ej medlem längre
Underbart fint diktat.
2015-05-06

  Lars Hedlin
Underbara känslor som värmer inom :)
2015-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslosamt och vackert diktat. Hoppas innerligt att du får blomma, som den vackra ros du är.
2015-05-06

    ej medlem längre
Ord som blommar av färger och känslor.
2015-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Verkar vara kärlekens blommor!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One