Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Björn från Söder (han gjorde sig själv en björntjänst)


Jag är en tredje klassens medborgare
jag är ful, jag är hårig och fet
jag ljuger när jag säger att jag kan läsa
för jag är egentligen en analfabet
jag äter antidepressiva och även litium
det är för att jag lider av bipolaritet
dessutom har jag en personlighetsstörning
som kallas för multipel identitet
och det, säger min läkare är värre
en dr. jekyll och mister hyde
sen har jag så dåligt lokalsinne att
när jag åker till Östermalm
måste jag anlita en guide
nä, jag trivs bäst på andra sidan av stan
för där finns det folk från världens alla hörn
var jag bor? Jag bor på Söder så klart
och ja, det stämmer, jag heter Björn







Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-17 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP