Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är inte min Skalman



Du sitter där samlad och lugn
i din sköna talarstol
Och det är så rörigt omkring dig
men du är bara så jäkla cool
du bryr dig inte ett dugg
om att de säger
att du är grisig, snuskig och ful
du låter dem bara hållas
för du tänker vafan om några dar är det jul

vad du döljer under ditt skal, herr Skalman
det kan ju ändå ingen annan se
om de tror att du kommer avslöja dig
kan de bara glömma det,
för nåt sånt kommer inte att ske

Tänk om alla var så kloka som du, herr Skalman
världen skulle se så mycket bättre ut då
alla skulle tala samma språk
sticka ut - nä det skulle ingen i landet få
tänk, vi skulle slippa allt tjafs och bråk
och när du säger såna kloka saker, herr Skalman
det kommer ingen att kunna missförstå
Och här kommer jultomtens julklapp till herr Skalman
herr Skalman, du är ett skämt ho, ho, ho






Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP