Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny mark

Trött på timida samtalsämnen där svart är grått och aldrig nalkas själ.

Trött av längtan på ett ögonblick som inte är infekterat av ett skal av prestige och innehållslösa meningar.

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-18 21:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ordat! kram
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP