Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nU äR...rädda planeten år..jU

det jul igen
och jag är fortfarande
den jag är
fast ändå alltid lite annorlunda
hoppas jag
livet går ju
lever
lär
jag är
du är

i år har jag lärt mig mycket
försökt förstå
imponerats av människors sätt att finna sin kärlek
dom där ni vet som bara lyckas bli förälskade i det som passar är nära och bra
hur gör dom???
magiskt
märkligt
väldigt bra för dom
undrar varför inte jag kan
varför fastnar jag och inbillar mig massa saker
nåja
ensam är också bra har jag kommit på
ibland
och ju längre tiden går desto mer trevligt blir det
som att man lär sig
skaffa vanor som inte passar någon annan

kunnat njuta av min ensamhet har jag alltid varit begåvad med
kanske därför jag så gärna har velat
inte
som om rädslan för att stänga ute människor har styrt
såklart
nåja
nu är det jul igen och som vanligt bjuder jag in alla
fast bara till åtta sen jobbar jag
men nyår
då är alla välkomna såklart
hela huset ska fira ihop men dom andra bestämmer ju inte vem jag bjuder in eller hur
så låt mig vara jag
alltid
jag kan inte bättre än så...
god jävla jul och väldigt gott nytt hoppfullt rädda planeten år
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP