Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är värda varandras kärlek




Trots det förflutna

låt oss glömma

det gamla är förbi

gråa och trista dar

mörka och tunga moln

har passerat genom livet

soliga och glädjefulla dar

ljusa och lätta moln

passerar genom våra liv

och det är just där vi

står nu min älskling

Och du...vi är verkligen

värda varandras kärlek <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-20 17:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bara att lyckönska er till den fina kärleken!
2014-12-21

    ej medlem längre
Fint och sant <3
2014-12-20

  ULJO
Mer kärlek i världen och till er
2014-12-20

  Ronny Berk
fin poesi, om människors möten ..
2014-12-20

    ej medlem längre
Ord av kärlek!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69