Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens jul




Mångubben ler

när han barnen ser

Julefrid och julefröjd

julstjärnan lyser i topp

julegran grön och grann

kärlek och gemenskap

vi myser det är Barnens Jul..


GOD JUL FRÅN MIG <3








Fri vers av Eliza-69
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-20 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha en underbar jul fina du!
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
God jul
2014-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
God Jul önskar jag dig, min vän!
2014-12-21

  Connie
Härlig julstämning! God jul till dig <3
2014-12-21

  Carina Bendix
GOD JUL! :)
2014-12-21

  ULJO
Fint fångar du och och förmedlar en känsla från barndomens jular i dina fina ord
2014-12-20

    ej medlem längre
Bra budskap <3
2014-12-20

  louisegirl
Fint skrivet
God Jul <3
2014-12-20

  Maiah VIP
Fint ja julen är verkligen barnens dag, alla har vi minnen från jular
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69