Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En belevad Begravningsgäst

Ljusets flimmer är hjärtats tongång i mitt hysteri. Det blinkar inte nog.

Nytroglicerinets raseri speglas i volfram som brister.

Evig som rädslan är pinan.

Tre läten av handfull jord hälsar på. Det är dags för er att gå.

Rosa nyanser på aspens knoppar, klocktornets sång.

De förbipasserande barnen. Vilken ljuvlig dag.

Tills tankar mig bestrider, jag är under jord.




Fri vers av David Nyström
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-21 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Nyström