Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wiingarr.se


Identitet

Håll barnet högt
håll det intill
håll stadigt men varsamt
håll precis som du vill

ge barnet mening
näring respekt
sjung de toner
som barnet
väckt

det ger dig sin tyngd
du vet
att barnet är
din identitet




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-21 22:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En viktig text om att respektera sina barn. Ge dem kärlek och omtanke. Detta saknar många idag.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren