Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer min själ



Om du värmer

mina händer

tycker jag om dig


Om du värmer

mina fötter

tycker jag om dig


Men om du

värmer min själ

älskar jag dig

oändligt mycket




Fri vers av Eliza-69
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-22 00:41



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så mycket känsla i din fina text!
2014-12-23

    Birgersdotter VIP
Andas stor kärlek
2014-12-22

    ej medlem längre
Du skriver så innerligt om den vackra kärleken.
2014-12-22

    ej medlem längre
Vackert som du <3
2014-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar text om kärlekens viktigaste ingrediens.
2014-12-22

  ULJO
En så underbar känsla du förmedlar med detta vackra poem
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69