Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kyss



Mmm

låt mig få

smaka din kyss

låt våra läppar mötas

utan din kyss blir

det ju inga kyssar




Fri vers av Eliza-69
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-22 02:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kyssäkta i bild och poesi !
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69