Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Janusansiktet


Individ och familjeomsorg

Socialtjänsten möter dig med ett leende

Omsorgen om människan
och omsorgen om pengarna

Värmen i mimiken
och kylan i blicken

Hjärnan är alltid större
än hjärtat

Välkommen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-22 02:55



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Sorgligt och tyvärr alltför ofta sant. Bra formulerat av dej!
2014-12-22

  Kjell Åhsberg
Hjärnan är alltid större än hjärtat.

Här fångar du samhället på pricken. Ekonomin går alltid före empatin.
2014-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Undrar om de förlitar sig på att olika föreningar, organisationer och privata ska fixa det?
2014-12-22

  Anya VIP
Här döljer sig en samhällskritik... Jaa myndigheter ska agera med hjärnan och de som agerar med hjärtat blir nog inte långvariga. Det talas så lite om alla dessa som inte har råd med mat och klappar på julen...
2014-12-22

  Mats Edin VIP
Bra enkel avslöjande
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP