Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JulÄngel


V
änner har jag på Jorden

i Himlen därtill
 
Tillsammans kan vi skapa
en underbar frid still

Där vi lever i Kärlek
där alla är med är när

så sträck nu ut handen
känn att vingarna bär

 

Flyg med mig ut i rymden
med den Du har kär

så förenas vi tillsammans

i en Kärleksfull här

 

När sorgen är borta

då händer underbara ting

smärtan är försvunnen

oss fattas ingenting

 

 

Vi flyger tillsammans

i vit julesnö

lägger mjuk dunbädd

runt själ som ej kan dö

 

 

Jag önskar Er

 


GOD JUL

 


i stuga som slott

låt oss hjälpa de arma

som sällan får något gott

 

 

Låt oss sträva mot ljuset

så mäktigt o stort

där bor Skapelsens Herre

vid Kärlekens port

 

Han är Kärlek Ande

i samma person

när vi slitit banden

gått över bron

 

Kärlek är det enda
som finns i Evighet

så låt oss sprida den

över hela vår planet

 

 

Låt oss dansa låt oss leva

över mörkret lätta sväva

lär oss älska lär oss sträva

mot en Jord som lycklig är…

 

 

 

                 ~~*~~

 

 

 

 
© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 818 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-22 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord..
2014-12-29

  Kjell Åhsberg
Sent omsider hälsar jag på din JulÄngel och finner en vacker och trösterik hyllning till kärleken.

Jag delar din åsikt att kärleken bör, nej ska, spridas över hela vår planet. Om många hjälper till kommer vi i alla fall en bit på vägen, men troligen inte ända fram, tyvärr.

Tack för den!
2014-12-28

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-27

    ej medlem längre
Tack för denna vackra Jul ~ Ängel med sitt vackra hoppingivande budskap!


"Kärlek är det enda
som finns i Evighet

så låt oss sprida den

över hela vår planet"

2014-12-23

  Chawa VIP
Grattis till placeringen "Mest bokmärkta denna vecka"!
2014-12-23

  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker juldikt! Jag önskar dig en God Jul!
2014-12-23

  Heikki Hellman
Kärlek är det enda. God Jul Bo!
2014-12-23

  Bibbi VIP
Detta vill jag stå med i.
2014-12-23

  Chawa VIP
Jag fattar mer än gärna både din och ängelns varma hand för att möta alla "i en Kärleksfull här"! Det är just vad världen behöver. Bedårande vacker bild och passande musik inramar så talande din varma, glädjefyllda vackert rimmade hälsning i juletid!
2014-12-22

  Eva Helene VIP
Tack för din "JulÄngel" som i ord, bild och musik sprider värme och glädje!
God Jul Bo!
2014-12-22

    ej medlem längre
Vackert och tröstefullt diktat!
God Jul önskar jag dig också!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...låt oss sträva mot en jord med lyckliga människor...en underbart varm och härlig julhälsning...
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge