Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtemors röda kinder



Tomtefar

het på gröten är

bjur tomtemor

på ett glas blossa

kinderna hennes röda

varma och heta dom är

tomtekläderna dom ryker

Och julen har precis börjat


Hoo hoo ho..





Fri vers av Eliza-69
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-23 01:01



Bookmark and Share


  louisegirl
Härliga du <3
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69