Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns ni leken? har ni härt talas om den? denna skrevs typ 199´9 tror jag:)


sanning eller konsekvens (99)

Ska vi hoppa över maskeraden
Vad säger du ska vi ta av varandra respektive mask
Ska vi släppa in varandra bakom fasaden
Och öppna våra hjärtan som vi har stoppat i en varsin ask
(Värma varandra och glömma festen, det vanliga stället i staden
Glömma höst, vinter, vår, med andra ord allt slask )

Det låter som om vi läser innantill
Som om vi läser repliker ur ett manus
Men innerst inne vet jag vad jag vill
Komma dig riktigt nära, och släcka alla ljus

Ska vi berusa oss, älska och ångra oss allt efter spelets regler
Låtsas som om det var ett misstag, som vi är beredda på att göra om
Eller ska vi satsa allt, vinna eller förlora, om vi vinner blir det en jätteseger
Om vi förlorar gör det ont, men vi kan ju alltid återvända ditt, därifrån vi kom

Vi kan blunda, då ser vi ingenting, då det blir så mycket lättare att glömma
Men vi kan klä av oss nakna, inför varandras ögon, och natten blir vår
Vi kan älska, vi kan ligga vakna, nakna och fantisera och drömma
Vi kan göra vad som helst, vi kan göra allt, vi kan försöka och se hur långt vi når
Men om vi gör det, om vi verkligen gör det, då blir vi sårbara, och kanske en aning ömma
Vi kanske blir lyckliga, vi kanske ger varandra blödande sår
Men det kan det nog vara värt för att ta chansen och få älska och drömma

Så jag kan inte se dina ögon, det är mörkt, men jag vet att du tvekar, har du något val, visst är tvekan en plåga
Törs du visa upp dina ärr på din kropp för mig, får jag kyssa dig där du har som allra känsligaste hud
Det är så mycket jag vill dölja Ska jag berätta allt det som jag aldrig trodde att jag skulle våga
Kan du kyssas, kan vi ta varandra ända dit, och kan vi älska, gråta, skratta utan ett ljud
Fryser du, älskling vi är ju nakna i mörkret, men älskling kom fram i ljuset och värm dig vid passionens låga

Ute en kall vinternatt blir din andedräkt en silkestunn slöja
Dina andetag manar mig, dina ögon är ett ljus som jag vill följa
Jag har några hemligheter, och en och annan hemlig fantasi som jag är beredd på att avslöja
Gör som du vill, jag släpper min mask och klär av mig naken, jag har inget mer att dölja
Dina smeksamma fingrar mot min rygg piskar fram orgasmen så att den min kropp kan genomplöja
Mina läppar är torra, då jag vill kyssa dig, dina kyssar är havsdjupa,, låt dem mina torra läppar skölja


Jag kan känna havet bölja
Då jag är naken i din famn
Du är den våg som får min kropp att skölja
In mot en lugn hamn




Fri vers av PPQ
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-08 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ