Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet rött paket




Årets julklapp

av mig till dig

ett litet rött paket fylld

med glittrande godbitar

Tro hopp och kärlek

glädje lycka hälsa mm.

inför vår välgång ihop 2015




Fri vers av Eliza-69
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 02:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detsamma till dig <3
2014-12-23

    ej medlem längre
Ett sånt paket vill nog alla ha!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69