Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/tellemania..............


F J Ä R R ~ K O N T R O L L
























hon älskade att




"äga" TV:n,



speciellt fjärrkontrollen







men när den



metaforligen övergick till




att bli sån





på hans utlandsresor



som sjökapten




då gick allt




överbord,





överstyr....




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-23 18:50



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kontrollbehov=makt...ser resultatet överallt! Bra !
2014-12-24

    ej medlem längre
Gränslöst kontrollbehov... kan bara sluta på ett sätt.
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden