Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Ett barn är fött

Doft
av stjärnor
mäter
ljusår

rymden
ryms
i lungan

halvmåne
sneglar under
litet ögonlock

nyfödd
doft av
salt

spädbarns 
svävande
lemmar

planeter
i vakenbanor

ut ur 
sömnens
mörkerhav

genom
födslovåndan

modersögats
pupill




Fri vers av Petter Wingren
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-23 21:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt i berörande bilder, till nyfödds ära.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren