Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du tog mig på fötter och jag seglade iväg.
Skeppet börja sjukna och du var den som modigt nog,
våga rädda mig från att drunkna.

Jag har svårt att förklara men det ända jag vet,
är att du är den ända som finns här för mig,
mina känslor är starka,
och mitt hjärta slår för dig.




Fri vers av Kerstin Thunberg
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-12-23 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som beskriver kärleken - i synnerhet tonårskärlekens intensitet - bra skildrat!^^
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Thunberg
Kerstin Thunberg