Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är de finaste jag vet

Du är det finaste jag vet.
Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig,
för allting som du är och du tog mig på fötter igen.
Tre ord och jag faller direkt,
du och jag de bästa som har hänt.
Se mig i ögonen,
de jag förstår nu,
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet.
Förlåt mig, om jag tvekar ibland
Men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt,
och känner du dig ensam är du aldrig till besvär,
för när du behöver mig kommer jag redan vara där.
För när alla andra svek,
var det du som stod kvar och berättade för mig hur värdefull jag var.
Du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden,
utan dig vore jag bara en av miljoner.




Fri vers av Kerstin Thunberg
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-12-27 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Thunberg
Kerstin Thunberg