Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer

Jag älskar, älskar, älskar dig.
Från det kan ingen hindra mig.
Och vad som än händer i morgon och idag,
kan ingen älska dig mer än jag.
Och vad som än händer med världen och med mig,
så kommer jag aldrig någonsin sluta älska dig.




Fri vers av Kerstin Thunberg
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Thunberg
Kerstin Thunberg