Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och ljus


Må alla era

juldagar bestå

av stora doser

Kärlek och Ljus




Fri vers av Eliza-69
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 22:52



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tack detsamma. :) GOD JUL! <3
2014-12-24

  stefan.g
Härligt! Bless you........
2014-12-23

  Teresia Ridell
Så varmt och vackert !
Önskar dig detsamma !
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69