Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland livslögner

sånger ljuder från himlarna
den lille pojken letar efter sin själ
bland de vuxnas livslögner

därtill ett metspö




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-16 21:51



Bookmark and Share


  Federico Romano
Får mig att tänka på nioåringen undrar vilka tankar han har..
2015-02-17

  RitaBrunner
Mellanraderna talar sitt tydliga språk om människans beteende och och det sociala arv som försvårar livet för i stort sett alla barn. Det krävs mer än bara ett metspö...
Få ord med stort innehåll! Toppen!
2015-02-17

    ej medlem längre
Går rakt in i hjärtat...
2015-02-17

  walborg
Bra detta ...
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP