Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma smekningar



Våra händer

av längtans lust

att få röra vid varann

känna vår värme

smeka våran hud

till närhet av varandra




Fri vers av Eliza-69
Läst 2507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-24 14:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert , i bild och text !
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69