Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trånar efter mer



Dina fingrar smeker

sig in under min blus

mina bröst trånar efter mer

dina fingrar glider

sig in under mina trosor

min fitta trånar efter mer

jag skriker vill ha meeer

du smakar och smeker på

min kropp skakar och trånar

jag är nu fullt redo för din kuk







Fri vers av Eliza-69
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69