Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Köld kom

Köld
kom

vana
vi var

av
värme

köld
kom

i en
bisats

en
oväntad
rörelse

köld
kom

i mungipans
djupdyk

i hårda
konsonanter

varken
vantar
eller vokaler

då tar
du av dig

löst
sittande 
typsnitt

värme
strålar
ur tystnaden
bakom

guld
och mening
vid din
tinning




Fri vers av Petter Wingren
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-26 07:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden känns nakna och berör alla sinnen.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren