Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1741633 Epilog


285 dagar senare (Göteborgs centralstation perrong 11)

På den här perrongen
står allting fortfarande stilla
och jag är kall rakt igenom
nu när det inte längre finns 
några ord kvar att säga

men jag kan ännu känna
värmen av våra sammanflätade fingrar
när jag tittar tillbaka mot platsen
där vi stod och höll om varandra
mitt bland rusande människor

 

du vet
den där gången
en söndag i mars
då allting runtomkring
liksom bara försvann 
allt utom du och dina läppar
och mitt dunkande hjärta
det var bara vi

det är bara fem meter bort
men det känns som en avgrund
ett annat liv



jag saknar det.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-26 15:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så berörande du beskriver saknaden...
mycket fin text...
2014-12-27

  Teresia Ridell
Berörande text, som bara känns alltmer vart efter man läser..
Bra !
2014-12-27

  Anya VIP
Fint gestaltad saknad...
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP