Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
s o s - 211


F Ö R S V U N N E N




















Sanningen är nog



snarast den



att ni varken behöver



ringa SOS 112,



inte heller




fina MISSING PEOPLE.




för Lydias verklighet



är VÄRKLIGHETEN.




Det är helger nu



och ingen hör av sig,



precis samma som


de senaste åren.







Så LYDIA finns inte mera.





Hon är försvunnen



från människors hjärtan,



och därmed






- härifrån.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-26 17:18



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Stark text, väl förmedlad av dej. Mångas verklighet tyvärr
2014-12-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt! Så många som har samma verklighet...bra förmedlat...berör
2014-12-27

  Teresia Ridell
Svidande text;försvunnen på mest berörande sätt.
Starkt förmedlad !
2014-12-27

  Ingrid Trolle
Så gripande
djupt berörande
ord om Lydia. Så
borde det inte vara.
Så får det inte vara.
Vi måste ta vara på
våra medmänniskor
2014-12-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ej sedd! Ej ledd!
Alltså utan
styrka bredd.
Obarmhärtigt svedd!
Så skulle nå´n aldrig
få bli sedd! Text att
ta till sig tänka på
och försöka förändra
sig själv till det
bättre då!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden