Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs typ 98-99 satt och tänkte på hur det var hemma i pojkrummet


färg och post it

Sitter och tittar på den nymålade väggen
Jag sitter och ser på hur färgen torkar
Undra om det är någon som förstår
Som förstår hur många telefonnummer
som finns bakom färgen
Ja många var det
Men nu är det slut
Jag har något på gång
Och då kan man inte ha telefonnummer
Skrivna med rött bläck
Svart bläck, blått och blyerts
Åtminstone inte med rött bläck
Fast varför sitta här och grubbla
Och se på hur färgen torkar
Då det finns post-it




Fri vers av PPQ
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-08 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ