Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Annie


Indigos förtvivlan

Indigo vaknade en morgon
och kände sig förtvivlat ensam.

- Det finns ingen som bryr sig om mig.
- Jag tror att jag hoppar av,
skrek hon till de andra färgerna.

Då blev det liv och rörelse:
- Nej, nej, vi är ett lag!
- Utan dig blir vi ingen regnbåge!

- Okej, sa Indigo
- Skulle bara kolla.
Log i mjugg.




Fri vers (Prosapoesi) av Respons VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-28 06:17



Bookmark and Share


  Veven
jag ler. färgstarkt (i alla fall när tillslut indigo väljer att hänga med...)
2014-12-28

  Kjell Åhsberg
Den här texten visar att samarbete är det som fungerar bäst. Och så är det ju skönt att få bekräftat att man duger.
Gillar mycket!
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP