Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Det svarta hålet skiner inåt
Tung sjunkande själ
Hjärta av metall

Utanför
Bland outsiders
Närmar jag jorden
Älskar
Med
Svampigt
Kött

Att leta efter ett ansikte
I spegelns former

En svart fågel
Livlös
Jag andas in dess död
I mig

Bara Död vet
Och kanske jag
Är Död?





Fri vers av Irkali
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-28 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali