Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggteater är så ute nuförtiden

Skuggor i dans
Ryckvisa rörelser
Osäker trans

Händer försöker
Forma ett hjärta
Misslyckas
Domnar
Ljuset slocknar
Somnar

Publiken gick för länge sedan




Fri vers av Irkali
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali